Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Σπούδασα στο τμήμα Ψυχολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών από όπου αποφοίτησα με βαθμό πτυχίου Άριστα. Είμαι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος από το ελληνικό κράτος (Αρ. 3592/25-9-2020). Στο παρόν, ειδικεύομαι στην Γνωσιακή-Συμπεριφοριστική Θεραπεία από το Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς.

Επαγγελματικά ασχολούμαι τόσο με ενήλικο και εφηβικό πληθυσμό όσο και με παιδιατρικό. Πραγματοποίησα την πρακτική μου άσκηση στο Ιατροπαιδαγωγικό Κέντρο Αθηνών (Νοσοκομείο Παίδων Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού). Εν συνεχεία, μετακόμισα Κρήτη όπου εργάστηκα στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία «Αρωγή» και συγκεκριμένα στην Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Λασιθίου. Πλέον, έχοντας επιστρέψει στην βάση μου, συνεχιζω να ασκώ το επάγγελμα του ψυχολόγου ιδιωτικά.

Αναζητώ πάντα νέες γνώσεις και δεξιότητες, σε μια προσπάθεια για προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη.

Όλα ήταν δύσκολα πριν γίνουν εύκολα!

Χρειάζεται αποφασιστικότητα ώστε να αλλάξουμε το πλαίσιο και τις ισορροπίες της ζωής μας!
Και είναι συχνά κοπιαστικό. Το αποτέλεσμα όμως μας δικαιώνει!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΩΡΑ

Δυνατότητα  online συνεδρίων

Μείνετε ενημερωμένοι...

Εγγραφείτε στο Newsletter ώστε να λαμβάνετε άμεσα τα νέα μου άρθρα και να ενημερώνεστε για τις εκδηλώσεις του γραφείου - ομάδες θεραπείας ή συμβουλευτικής, εργαστήρια και σεμινάρια.

Invalid Input

ή ακολουθήστε με στα Social Media

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

info@elenibone.gr
(+30) 210 92.24.160
(+30) 6946.953.637

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Δεινοστράτου 84
T.K. 11743, Αθήνα