Ακολουθώντας τις ανάγκες όπως αυτές διαμορφώνονται στην εποχή μας και αξιοποιώντας τα υλικοτεχνικά μέσα που προσφέρονται, υπάρχει η δυνατότητα πραγματοποίησης συνεδριών εξ αποστάσεως. Για λόγους δεοντολογίας και προαγωγής του βέλτιστου θεραπευτικού αποτελέσματος ωστόσο, αυτές γίνονται σε άτομα με τα οποία είτε βρισκόμαστε ήδη σε θεραπεία και για κάποιο λόγο αλλάζει ο τόπος διαμονής τους (μετακίνηση στην επαρχία ή στο εξωτερικό) είτε στην περιοχή όπου διαμένουν δεν υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης σε συνάδελφο ο οποίος ασφαλώς και να ομιλεί κοινή γλώσσα με το θεραπευόμενο.

 Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται σε συγκεκριμένη προκαθορισμένη ημέρα και ώρα, ενώ το αντίτιμό τους καταβάλλεται εκ των προτέρων σε τραπεζικό λογαριασμό και εκδίδεται το αντίστοιχο παραστατικό. Αποτελεί στόχο η με κάθε ευκαιρία πραγματοποίηση συνεδριών στο φυσικό χώρο του γραφείου για αυτό και προτείνεται σε νέους υποψήφιους χρήστες των υπηρεσιών του γραφείου η εύρεση κατάλληλου ειδικού στην περιοχή την οποία επισκέπτονται κατά σύστημα σε περιόδους διακοπών και αργιών.

Η πρόσωπο με πρόσωπο επαφή δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να υποκατασταθεί, ωστόσο η “καθόλου” θεραπεία είναι σαφώς υποδεέστερη της εξ αποστάσεως θεραπείας. Σε κάθε περίπτωση, λοιπόν, γίνεται πολύ καλή διερεύνηση των λόγων και των κινήτρων που ωθούν το άτομο να επιλέξει αυτή τη μορφή θεραπείας καθώς μπορεί να αποτελέσει δείκτη κάποιου πιθανού κωλύματος που παρεμβαίνει στην εξέλιξη και ολοκλήρωση της θεραπείας ή της επεξεργασίας του εκφρασμένου αιτήματος του ατόμου.

Κατ’  Οίκον Συνεδρίες

Κατ’ οίκον συνεδρίες παρέχονται σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις όπου υπάρχει οργανική νόσος ή βλάβη που παρακωλύει τη μετακίνηση του θεραπευόμενου στο φυσικό χώρο του γραφείου. Επιθυμητή είναι εκτός των άλλων η συνεννόηση με το θεράποντά του.  Στις περιπτώσεις όπου η σωματική υγεία του ατόμου αποκαθίσταται η θεραπεία ολοκληρώνεται στο χώρο του γραφείου.

Όλα ήταν δύσκολα πριν γίνουν εύκολα!

Χρειάζεται αποφασιστικότητα ώστε να αλλάξουμε το πλαίσιο και τις ισορροπίες της ζωής μας!
Και είναι συχνά κοπιαστικό. Το αποτέλεσμα όμως μας δικαιώνει!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΩΡΑ

Δυνατότητα  online συνεδρίων

Μείνετε ενημερωμένοι...

Εγγραφείτε στο Newsletter ώστε να λαμβάνετε άμεσα τα νέα μου άρθρα και να ενημερώνεστε για τις εκδηλώσεις του γραφείου - ομάδες θεραπείας ή συμβουλευτικής, εργαστήρια και σεμινάρια.

Invalid Input

ή ακολουθήστε με στα Social Media

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

info@elenibone.gr
(+30) 210 92.24.160
(+30) 6946.953.637

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Δεινοστράτου 84
T.K. 11743, Αθήνα