Η προσέγγιση του γραφείου έχει σαφή προσανατολισμό στην φροντίδα και την θεραπεία του ανθρώπινου ψυχικού τραύματος.

Με σκοπό την καλύτερη ικανοποίηση των θεραπευτικών αιτημάτων που φτάνουν σε μένα, διευρύνεται διαρκώς το δίκτυο των συνεργατών του γραφείου. Έτσι, μπορείτε να συνεργαστείτε στο χώρο του γραφείου μου με νεότερους συναδέλφους που δουλεύουν θεραπευτικά. Το επίσημο πτυχίο ψυχολογίας , η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, η εκπαίδευση σε κάποια θεραπευτική προσέγγιση, η προσωπική θεραπεία και η εποπτεία τους είναι βασικά κριτήρια για τη συνεργασία μας, ενώ ανεξάρτητα από την αρχική κατεύθυνση κάθε ψυχολόγου, σε κάθε θεραπευτική εργασία δίνεται έμφαση στην αναγνώριση και στην ίαση του ψυχικού τραύματος, ότι και αν συνιστά αυτό για τον καθένα ατομικά.

Φύτρου Γεωργία

Φύτρου Γεωργία

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Σπούδασα στο τμήμα Ψυχολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών από όπου αποφοίτησα με βαθμό πτυχίου Άριστα. Είμαι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος από το ελληνικό κράτος (Αρ.3592/25-9-2020). Στο παρόν, ολοκληρώνω την μετεκπαίδευσή μου στη Γνωσιακή - Συμπεριφορική Θεραπεία από το Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς. Παράλληλα, παρακολουθώ πρόγραμμα ειδίκευσης στην Συστημική Ψυχοθεραπεία παιδιών και εφήβων και στην Συμβουλευτική Γονέων από το κέντρο Εντροπία. Τέλος, έχω γνωρίσει την Θεραπεία Ψυχικού Τραύματος (Τραυματοθεραπεία) μέσα από σεμινάριο στην μέθοδο DBR (Deep Brain Reorienting) με τον δημιουργό της, Frank Corrigan.

Διαβάστε περισσότερα
Παναγιωτίδου Κωνσταντίνα

Παναγιωτίδου Κωνσταντίνα

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο όμορφο Waiblingen της Γερμανίας. Είμαι ψυχολόγος, απόφοιτη του Παντείου Πανεπιστημίου, κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος από το ελληνικό κράτος (Αρ.760/26-1-2010) και εκπαιδευόμενη συνθετική ψυχοθεραπεύτρια. 

Διαβάστε περισσότερα
Καραπάγκου Σάντυ

Καραπάγκου Σάντυ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Έκανα τις προπτυχιακές σπουδές μου στο τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και στο παρόν πραγματοποιώ τις μεταπτυχιακές σπουδές μου στην Προαγωγή και Αγωγή Υγείας στην Ιατρική Σχολή Αθηνών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είμαι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος από το ελληνικό κράτος (Αρ.3742/19-06-2019) και έως τώρα συνεργάζομαι με γραφεία και κέντρα ειδικών θεραπειών ιδιωτικά.

Διαβάστε περισσότερα

Όλα ήταν δύσκολα πριν γίνουν εύκολα!

Χρειάζεται αποφασιστικότητα ώστε να αλλάξουμε το πλαίσιο και τις ισορροπίες της ζωής μας!
Και είναι συχνά κοπιαστικό. Το αποτέλεσμα όμως μας δικαιώνει!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΩΡΑ

Δυνατότητα  online συνεδρίων

Μείνετε ενημερωμένοι...

Εγγραφείτε στο Newsletter ώστε να λαμβάνετε άμεσα τα νέα μου άρθρα και να ενημερώνεστε για τις εκδηλώσεις του γραφείου - ομάδες θεραπείας ή συμβουλευτικής, εργαστήρια και σεμινάρια.

Invalid Input

ή ακολουθήστε με στα Social Media

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

info@elenibone.gr
(+30) 210 92.24.160
(+30) 6946.953.637

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Δεινοστράτου 84
T.K. 11743, Αθήνα