Η εποπτεία για το θεραπευτή είναι εξίσου αναγκαία με την εκπαίδευση και την προσωπική θεραπεία. Στην ομάδα εποπτείας οι θεραπευτές παρουσιάζουν το περιστατικό πάνω στο οποίο επιθυμούν να εργαστούν. Στη συνέχεια γίνεται επεξεργασία, δίνεται ανατροφοδότηση και κατευθύνσεις και τίθενται εκ νέου θεραπευτικοί στόχοι. Ο θεραπευτής βγαίνει από πιθανά αδιέξοδα ή θεραπευτικά διλήμματα, αναγνωρίζει προσωπικά ζητήματά του που πιθανώς παρεμβαίνουν στη θεραπεία και αποκτά πόρους για τη συνέχιση της θεραπείας.
Η ομάδα εποπτείας απευθύνεται σε επαγγελματίες Ψυχολόγους ή Ψυχιάτρους οι οποίοι εργάζονται θεραπευτικά ή συμβουλευτικά.


Η εποπτεία ομάδας θα πραγματοποιείται την πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα, 17.00 – 20.00.
Έναρξη: 7 Μαΐου.
Κόστος συμμετοχής: 30 ευρώ / ομάδα.


Επόπτριες:

Μπονέ Ελένη: Ψυχολόγος MSc, Οικογενειακή Θεραπεύτρια, Τραυματοθεραπεύτρια CRM, Ανακουφιστική Φροντίδα Χρονίως Πασχόντων, Επιστημονικά Υπεύθυνη ΨυχολοΖῆν.
Κούρια Ιωάννα: Ψυχολόγος MSc , Σχολική Ψυχολόγος, Οικογενειακή θεραπεύτρια, Τραυματοθεραπεύτρια EMDR, Coaching Psychologist, Συντονίστρια Ομάδων Γονέων, Επιστημονικά Υπεύθυνη ΨυχολοΖῆν.

Επικοινωνία:
Μπονέ Ελένη: 6946953637, 210 9224160

Κούρια Ιωάννα: 6944549376
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Για τη συμμετοχή στην ομάδα είναι απαραίτητη η επίδειξη της Νόμιμης Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος Ψυχολόγου ή Ψυχιάτρου.

Μείνετε ενημερωμένοι...

Εγγραφείτε στο Newsletter ώστε να λαμβάνετε άμεσα τα νέα μου άρθρα και να ενημερώνεστε για τις εκδηλώσεις του γραφείου - ομάδες θεραπείας ή συμβουλευτικής, εργαστήρια και σεμινάρια.

Invalid Input

ή ακολουθήστε με στα Social Media

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

info@elenibone.gr
(+30) 210 92.24.160
(+30) 6946.953.637

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Δεινοστράτου 84
T.K. 11743, Αθήνα